søndag 10. april 2011

Söndag och 10 grader varmt!!


Nu har äntligen värmen kommit till Trønderlag och det spritter i kroppen av våryra och hundträningslust! Var och tränade lite lydnad med Claus på Coop vilket var välbehövligt för mina vovvar. Totte har hormonerna i fulls sving och tror för tillfället att han är bror till Stålmannen, så det blev en del träning med ordning och reda. Han tar korrigeringar väldigt bra och är en ärlig liten kille att arbeta med. Körde lite linförighet och en massa lek. Fint ja!! Nisse körde jag fritt följ med massor av lek och framåtsändande. Åkte ner till Oddis och Odd på Øysand för att köra lite spår, men dessa herrar fann jag inte! Trodde att dom skulle jobba med veden

men......Mycket kaffe blir det!!









Både Totte och Nisse fick varsitt spår och det fungerade supert. Båda hundarna hade fått kryssade spår av några personer och en  hund, men det gick bara bra. 

Lite kaffe hos vedgubbarna och en långprommis med hundarna efteråt fullbordade dagen. Ibland är det extra gött att leva. Tjingeling på er.


3 kommentarer:

  1. Visst är det skönt att äntligen få vakna upp ur vinter dvalan ;) sol och värme här på västkusten också!!
    Helena.

    SvarSlett
  2. Härligt vårryck! Barmark så långt ögat ser på bilderna. Kul att husets nya blondis slog på arbetslusten. Tonår kan komma i alla former och skalor. Vi håller tummarna för ett svenskt lagom. Härligt att se Nisse up and running. De är för vackra samman dina grabbar!

    SvarSlett
  3. Hallå Lena dags att uppdatera lite...vad gööör du??
    Helena.

    SvarSlett